A DOROZSMAI NAGYBANI PIAC

a Kiskundorozsmai Vásártéren működik 1993 óta. Termelői és kereskedői vonzáskörzete az évek során gyorsan kialakult és folyamatosan bővült.
A budapesti nagybani piac után a dorozsmai az ország másik – vidéken egyetlen – termelői nagybani piaca.

Fekvése szerencsés a környező termelői tájkörzetek szempontjából. Ezekben a tájegységekben olyan hungarikumnak számító zöldség- és gyümölcsféléket termelnek, mint a makói hagyma, a Szatymaz környéki őszibarack, a domaszéki sárgarépa, valamint a medgyesbodzási sárga- és görögdinnye – csak a leghíresebbeket említve a teljesség igénye nélkül.

A Dorozsmai Nagybani Piacon a Magyarországon termelt teljes zöldség és gyümölcs kínálat megtalálható. A termelők folyamatosan friss és kiváló minőségű termékekkel szolgálnak, a kereskedői érdeklődés pedig országos méretű. A kereskedők a Dunántúlon, Észak és Kelet- Magyarországon is tovább értékesítik a termékeket, de növekvő az érdeklődés a Romániából érkező kereskedők részéről is.

 

A Dorozsmai Nagybani Piac 2008-ban PRESZTIZS DÍJ-jal kitüntetett középvállalkozás lett.

null

SZOLGÁLTATÁSOK

  • TÉRHANGOSÍTÁS
  • TÉRÍTÉSMENTES MOSDÓK A PIAC NYITVATARTÁSA ALATT
  • KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT BIZTOSÍTÓ BÜFÉK
  • KORSZERŰ KÖZMŰVEK
  • KIRAKODÓ VÁSÁR MEGHATÁROZOTT PROGRAM SZERINT
  • NYILVÁNOS TELEFON
  • KÖZREMŰKÖDÉS SZERMARADVÁNY BEVIZSGÁLÁSÁBAN
null

NÉHÁNY STATISZTIKA

0
TONNA GYÜMÖLCS/ÉV
0
TONNA ZÖLDSÉG/ÉV
0
TERMELŐ/ÉV
0
VÁSÁRLÓ/ÉV

RÓLUNK MONDTÁK

Kiss Róbert

Őstermelő

A piac megalakulása óta járok a Dorozsmai Nagybani Piacra, hogy árumat értékesítsem. Őstermelőként nagy szükség volt egy ilyen megbízható piacra, ami közel van és stabil vevőkört biztosít.

Lukács Otília

Közalkalmazott

A Dorozsmai Nagybani Piacon mindig megtalálom, amit a család szeret, legyen az hazai zöldség vagy gyümölcs, illetve import déligyümölcs. Mindent frissen szeretek venni a termelőktől és a kiszolgálás is első osztályú.

Horváth Ferenc

Kiskereskedő

Kiskereskedőként évek óta vásárolok a Dorozsmai Nagybani Piacon. Megbízható termelőktől megbízható minőségű árut, legyen szó hazairól vagy importról, kis- vagy nagy tételben.
Search Dorozsmai Nagybani Piac
Share:
Profiles: