ÚJ EKAER JOGSZABÁLY

Kihirdették az EKAER módosítást tartalmazó jogszabályt A Magyar Közlöny 2016. október 12-én megjelent 154. számában kihirdetésre került a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tevékenységével összefüggő egyes NGM rendeletek módosításáról szóló 38/2016. (X. 12.) NGM rendelet (továbbiakban: módosító rendelet), mely többek között az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer működéséről szóló 5/2015 (II.27.) NGM rendeletet (továbbiakban: EKAER rendelet / rendelet) is módosítja.

POZÍCIÓS ÉS BÉRLETES KÁRTYÁK

Tisztelt pozícióval és területbérlettel rendelkező termelőink! A Dorozsmai Nagybani piac által kiállított pozíciós és bérletes belépőkártyát és a hozzá rendelt helyet kizárólag a regisztrációban szereplő személy, vagy az általa ideiglenesen megbízott személy használhatja.

OKTATÁSI KÖZPONT

Logisztikai és marketing oktatóközpontot adtak át 2015. június 11.-én csütörtökön a Dorozsmai Nagybani Piacon.

DECEMBERI KIRAKODÓVÁSÁR

A decemberi kirakodóvásár időpontja: 2016. december 11. A decemberi kirakodóvásáron az árusítás díjtalan. A kirakodóvásárra érkezők, a piac várakoztató parkolóját ingyenesen vehetik igénybe.

KORSZERŰ VILÁGÍTÁS A PIACON

A Dorozsmai Nagybani Piacon fejlesztésre került a világítástechnika. A piac új fényvető reflektorok felszerelésével biztosítja a terület átláthatóságát és a zavartalan árucserét.